A LifeTime Media – saját és jogelődje révén – 25 évet meghaladó tapasztalattal rendelkezik prémium közönségnek szóló szakmai és tematikus tartalmak előállítása és értékesítése terén. Az így felhalmozott tudásunkra támaszkodva az alábbi alvállalkozói szolgáltatásokat tudjuk nyújtani partnereink részére:

Tartalom előállítási szolgáltatások

Kiadónk széleskörű tapasztalatokat szerzett special interest/niche tartalmak előállításában akár offline, akár – a változó piaci igényekhez igazodva – online formában. A tevékenység kiterjed az értéklánc valamennyi elemére: a szövegírástól a szerkesztésen, audiovizuális tartalom-kiegészítők alkalmazásán és a tördelésen túl a nyomdai, illetve platformfüggetlen publikálásig.

Nyomdai és terjesztési szolgáltatások

Széleskörű nyomdai kapcsolatrendszerünk révén rövid határidővel, kiváló minőségben és versenyképes árakon valósítjuk meg nyomtatott termékek (szórólapok, kiadványok, könyvek stb.) elkészítését pár darabtól akár több százezer példányig, színes vagy fekete/fehér kivitelben, digitális vagy ofszet technológiával.
Szolgáltatási palettánk nem áll meg a kiadványok kivitelezésénél, hanem vállaljuk azok eljuttatását is a kiválasztott célcsoportnak: címlistás terjesztés, szórólap terítés és szórólapozás.

Rendezvényszervezés

Az egyéb szolgáltatások közt kiemelt szerepet kapnak a LifeTime Media szervezésben vagy együttműködésével megvalósított rendezvények. A lehetőségek kiterjednek például

  • egyedi szakmai rendezvények
  • „special interest” témához köthető események
  • célcsoport specifikus programok
  • rendezvényhez köthető print, video, vagy online tartalmak előállításának
    teljeskörű megszervezésre és lebonyolítására.